Uw boekhouding

Uw boekhouding

De boekhouding als vertrekpunt, heldere en relevante financiële rapportering als doel.

Fiscaal advies op maat

Fiscaal advies op maat

Fiscaal adviseren van ondernemingen en haar bedrijfsleiding, in het bijzonder met betrekking tot de ondernemingsfiscaliteit, inkomstenbelastingen en btw.

Financieel advies – uw adviseur

Financieel advies – uw adviseur

We bezorgen niet enkel cijfers, we laten ze ook spreken. We registreren niet enkel, we analyseren en adviseren. kijken niet enkel achteruit, maar ook vooruit.

Overnemen en Overlaten

Overnemen en Overlaten

Financiële, juridische en operationele aspecten komen aan bod, maar ook strategische en psychologische overwegingen mogen niet uit het oog verloren worden.

Subsidie

Subsidie

Door onze tientallen jaren ervaring weten wij welke subsidiemogelijkheden er zijn en wat een aanvraag kansrijk maakt.

Digitale boekhouding?
De keuze ligt bij jou!

Online boekhouden kan je enorm veel tijdwinst opleveren. Heel wat gegevens worden automatisch ingelezen, administratie wordt vereenvoudigd en je kan altijd en overal de laatste update raadplegen. De ondernemer kan op ons digitaal platform alle documenten aanleveren en consulteren.

boekhoud diensten feys
Werkwijze feys
feys diensten

Werkwijze

Kantoor Feys is een fiscaal, juridisch en financieel advieskantoor, gespecialiseerd in het ondersteunen van de ondernemer op het vlak van de dagdagelijkse boekhouding en fiscaliteit. Daarnaast is ons kantoor gespecialiseerd in het begeleiden van starters, overnames, fusies, reorganisaties, vastgoedprojecten, waarderingen, familiale overdracht en successieplanning.

U heeft als cliënt één aanspreekpunt die het volledige project overziet en coördineert, intern doen we beroep op onze specialisten per domein.

Wil je meer inzicht in jouw bedrijf?

Contacteer ons voor een kennismakingsgesprek

Contact+32 (0) 50 34 36 00
contacteer feys